Kategoriler
Proje Haberleri

Valeron Adabükü benzersiz yatırım avantajıyla satışta

Valeron Adabükü projesi üst düzey mimari anlayışı ile alışılmışın dışında benzersiz bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Neva Prestij Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Doğal yaşam ve sakinliği barındıran projede 198 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1 flat bahçeli ve teraslı, 3 artı 1 flat bahçeli ve teraslı ve 3 artı 1 ikiz villa tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Neva Prestij Yapı güvencesiyle tasarlanan proje çam ormanlarının yanında, 44.578 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde doğal yaşam alanları ve sakin yapısı ile toplam 198 adet konut yer almaktadır. Bahsi geçen konutların 2 artı 1 flat bahçeli ve teraslı, 3 artı 1 flat bahçeli ve teraslı konut seçenekleri mevcuttur. Ayrıca 3 artı 1 ikiz villa tipleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 flat bahçeli dairelerin büyüklüğü brüt 76 metrekaredir. 3 artı 1 flat bahçeli ve teraslı dairelerin büyüklüğü brüt 104 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 ikiz villa tiplerinden oluşan konutların büyüklüğü brüt 131 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur.

Proje içerisinde 800 metrekarelik sosyal ve yeşil alanlara ayrılmış bir bölüm bulunmaktadır. Kamelyalar, yürüyüş, bisiklet ve koşu parkuru, çocuk oyun parkurları, mini golf sahası ve evcil dostlarımız için patipark bulunmaktadır. Ayrıca teleskoplu gökyüzü seyir alanı, amfi tiyatro, sanat terapileri, resim ve müzik work-shopları, meditasyon ve yoga alanları gibi pek çok aktivite alanı yer almaktadır. Özellikleri saymakla bitmeyen projede göz kamaştıran peyzaj alanları ve süs havuzları mevcuttur. Bunun yanı sıra plaj ulaşımı için shuttle, buggy servisi ve kendine ait iskelesi bulunmaktadır. Merkezi uydu sistemi ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Fiber internet, PVC doğrama, ısıcam ve termosifon gibi pek çok farklı özelliğe sahiptir.

Valeron Adabükü konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Adabükü’nde muhteşem doğa havasına sahip bir bölgede inşa edilmektedir. Deniz manzarasına sahip konumu ile ferah bir yaşam sağlamaktadır. Ayrıcalıklı bir yaşam fırsatı sunun proje ulaşım kolaylığı ile dikkat çekmektedir. Bodrum merkeze 20 dakika, havaalanına 10 dakika ve Karia Port AVM’ye 5 dakikalık bir mesafededir. Bununla birlikte market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Valeron Adabükü fiyatları ne kadar?

Valeron Adabükü projesi benzersiz bir yatırım fırsatı sunmaktadır. Brüt 76 metrekare olan 2 artı 1 flat bahçeli ve teraslı dairelerin fiyatı 2.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 104 metrekare olan 3 artı 1 flat bahçeli ve teraslı dairelerin fiyatı 4.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 131 metrekare olan 3 artı 1 ikiz villa tipindeki konutların fiyatı 8.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (312) 278 78 46 veya 0 (534) 648 99 55 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…