Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet Proje Haberleri

Varyap’tan yeni yatırım hamleleri

Varyap firması; Bodrum, Atina ve Trabzon’da yeni projelere imza atıyor.

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Erdinç Varlıbaş; Bodrum Yalıkavak, Trabzon Yomra Sanayi Sitesi ve Atina’daki Varyap Akrapoli konut projesi ile birlikte Adalet Bakanlığı’na yaptıkları taahhüt işlerine de devam ettiklerini söyledi. Varlıbaş, şirketin yürüttüğü üç projenin değerinin yaklaşık 1,4 milyar lira olduğunu kaydetti.

Erdinç Varlıbaş, Varyap Yalıkavak Residences, Hotel & Beach projesi hakkında bilgi verdi. 2019 yazında sahiplerine teslim edilmesi planlanan proje, 52 rezidans ve Hyatt Grubu’nun işleteceği 100 odalı bir otelden oluşuyor. Otelin kendine ait bir iskelesi ve plajı da olacak. İnşaatı büyük ölçüde tamamlanan proje, 120 milyon Euro değerinde. 22 rezidansın satışının tamamlandığı projeye yabancı müşteriler de ilgi gösteriyor.

Atina’daki Varyap Akrapoli projesi de Varyap’ın ilk yurt dışı projesi olma özelliğini taşıyor. 2020’ye kadar, etaplar hâlinde 100 daire yapılacak. Bu yatırımların maliyeti de 75 milyon Euro olacak.

Trabzon Yomra’da 50 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa edilecek proje, Varyap’ın sanayi gayrimenkul alanındaki ilk projesi olacak. 370 üniteden oluşan Yomra Sanayi Sitesi’ndeki metrekare fiyatları, 3 bin 500-4 bin 500 TL arasında değişiyor.