Kategoriler
Proje Haberleri

Veb Tower İncek fiyat listesi

Vebtaş Mühendislik İnşaat Enerji Turizm A.Ş. firması tarafından Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Taşpınar Mahallesi’nde hayata geçirilen Veb Tower İncek projesinde kalan son dairelerin satışları devam ediyor. Veb Tower İncek fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz. Söz konusu olan proje isminden de anlaşılacağı gibi Ankara iline bağlı bulunan İncek ilçesinde yaşama kazandırılıyor.

Modern mimarisi ile göz dolduran projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede yer alan inşaat çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan Veb Tower İncek projesi tek bir bloktan meydana gelecek şekilde tasarlandı. 7 bin 800 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje 36 katlı tek kule bloktan meydana geliyor.Söz konusu olan proje bünyesinde 86 adet konuta yer verecek şekilde planlandı.

Projede daire özellikleri neler?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde planlanmış durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Fakat üç farklı daire tipinden meydana gelen projede konutların büyüklükleri beş farklı plandan oluşuyor. Veb Tower İncek projesinde yer alan daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daireler yer alıyor. Kule bloğunun en üst dört katında ise kişiye özel penthouse daire tipleri yer alıyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 202 metrekare ile 431 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Veb Tower İncek fiyat listesi

Projede yer alan dairelerin fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine, dairenin konumuna göre değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda. Veb Tower İncek projesindeki dairelerin fiyatları ise 2 milyon 188 bin 798 TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan 2+1 tip daireler 2 milyon 188 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Konut projesinde yer alan brüt 293 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 3 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ankara konut projesinde bulunan 393 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 413 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

431 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip teraslı dairelerin fiyatları ise 7 milyon 147 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

İletişim bilgileri

Adres: Taşpınar Mahallesi, 2803. Sokak,  No: 27 / A-B (TED Koleji karşısı) İncek / Ankara
Tel: 0850 450 11 00