Kategoriler
Proje Haberleri

Veb Tower İncek oturuma hazır

Veb Tower İncek konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Gölbaşı İlçesinde yükselen proje Vebtaş Mühendislik İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmiştir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar üç konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Gölbaşı İlçesi Taşpınar Mahallesi üzerindeki 23 bin 937 metrekarelik inşaat alanı içerisinde inşa edilmiştir. Aynı zamanda Veb Tower İncek modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler akıllı ev sistemine sahip olup uzaktan telefonla kontrol edilebilmektedir. Aynı zamanda daire içlerinde beyaz eşya, giyinme odası, ebeveyn banyosu gibi donanımlara yer verilmiştir. Bunların yanı sıra dairelerde gömme dolap, ankastre set, görüntülü diafon, yangın ve hırsız alarmı gibi olanaklar da mevcuttur.

Proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde sauna, oyun parkı, hamam, spor alanı, oyun parkı, kapalı yüzme havuzu gibi alanlar yer almaktadır. Projede ayrıca kamera sistemi, otopark, kapalı garaj, güvenlik, kapıcı, jeneratör gibi imkanlar da bulunmaktadır. Ankara Gölbaşı konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Projede ayrıca penthouse tip daireler de yer almaktadır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri brüt 202 metrekare ile 431 metrekare arasında değişmektedir. Proje Mogan ve Eymir Gölü manrasında sahip daireler içermektedir.

Veb Tower İncek konumu ve fiyatları hakkında

Veb Tower İncek konut projesi, Gölbaşı, Taşpınar mevkiinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda TED Koleji yanı başında, Anayasa Mahkemesi, Panora AVM, Bilkent Kavşağı gibi yerlere de yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

203 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 405 bin 67 TL,

Brüt 293 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 2 milyon 29 bin 611 TL,

393- 431 metrekare brüt alanlara sahip 4+1 tip daireler 3 milyon 213 bin 97 TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışlarında 0,99 faiz oranı ve 60 ay vade gibi alternatifler sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0533 164 43 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…