Kategoriler
Proje Haberleri

Vefakent Saklıbahçe satışları devam ediyor

Vefakent Saklıbahçe Kocaeli Kartepe’de yer almaktadır. Dinamik Yapı A.Ş tarafından hayata geçirilen projede daire satışları devam ediyor. Yeşil bir alan üzerinde yer alan proje hakkında detaylar, dairelerin özellikleri ve satışları hakkında detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Vefakent Saklıbahçe toplam 10.000 metrekare alan üzerinde yer almaktadır. Toplam 13 bloktan oluşan yatay mimarili bir projedir. 2+1 ve 3,5+1 olmak üzere toplam 104 daire bulunmaktadır. Daireler modern ve estetik mimariye sahiptir. Tüm dairelerde 2 adet balkon vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Dairelerde salon ile mutfak ayrı ayrıdır. Hem ortak kullanım için hem de ebeveyn kullanımı için banyo mevcuttur. Odalar ve yaşam alanları dışında hol ile antre de bulunmaktadır. 3,5+1 dairelerde 2+1 dairelere ek olarak çamaşır odası da mevcuttur. Daireler birinci sınıf kalitede malzemeler ile hazırlanmaktadır. Binalarda ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır.

Vefakent Saklıbahçe projesinde sosyal alanlar da fazladır. Mini futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun parkı ve yürüyüş parkuru vardır. Bunun dışında hem açık hem kapalı yüzme havuzu vardır. Bu yüzme havuzunda yetişkinler de çocuklar da yüzebilmektedir. Site içerisinde güvenlik için 7/24 hizmet verilmektedir. Araç parkı için ise kapalı otopark bulunmaktadır.

Vefakent Saklıbahçe konumu ve satışları

Proje İzmit şehir merkezine 10 dakika mesafede yer almaktadır. Yakın iller olan Adapazarı’na 20 dakika, İstanbul’a ise 45 dakika mesafededir. Özel araç ile yolculuk yapmak için TEM otoyolu ve E-5 karayoluna sadece 1 dakika uzaklıktadır. Gezmek ve keyifli vakit geçirmek için Sapanca Gölü’ne 20 dakika, Kartepe Kayak Merkezi’ne ise 25 dakika uzaklıktadır.

Vefakent Saklıbahçe projesinde bulunan daireler kredi kullanımına uygundur. Bu dairelerden 2 oda 1 salon olanları brüt 110, net 90 metrekaredir. Dairelerin 3,5+1 olanları brüt 130, net 110 metrekare büyüklüğündedir. Daire fiyatları şu anda 1 milyon 699 binden başlamaktadır. Konutların fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Değişen fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (216) 362 94 94 ve 0 (532) 234 34 25 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…