Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Velux Ankara yüzde 0.84 faiz oranı ile satışta

Velux Ankara konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Yenimahalle İlçesinde yükselen proje Fırat Life Style, Ata Yıldız ve Acity ortaklığıyla hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dört konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Velux Ankara Benzersiz Olanaklar Sunuyor

Proje, Yenimahalle İlçesi İnönü Mahallesi üzerindeki 72 dönümlük arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Geniş yerleşim alanının 18 dönümlük bölümü de özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Velux Ankara daha pek çok olanak sunmaktadır. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Daire içlerinde vestiyer, beyaz eşya, giyinme odası, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap gibi imkanlar mevcuttur. Bunların yanı sıra mobilya, görüntülü diafon, ankastre set gibi olanaklar da daire içlerinde yer almaktadır.

Projede toplam 11 blok ve 1000 konut yer almaktadır. Pek çok eşsiz olanağa sahip projede 42 bin metrekare büyüklüğünde açık alışveriş merkezi konumlandırılacaktır. Ayrıca proje kapsamında 3 blok ve 133 mağaza yer alacaktır. Bunların yanı sıra 3 bin metrekarelik spor salonu, kapalı yüzme havuzu, aktivite odaları, davet odası, müzik-sinema- satranç odası gibi sosyal donatılar da mevcuttur. Restaurant, fitness salonu, pilates salonu, spa, hamam, açık-kapalı otopark ve daha pek çok imkan da proje kapsamında sunulmaktadır. Konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerine sahip konutlar yer almaktadır.

Ankara Konut Projesi Nerede Yer Alıyor?

Velux Ankara konut projesi, Yenimahalle/ İnönü Mahallesinde konumlandırılacaktır. Aynı zamanda merkezi konumda yer alan projeden Ankara’nın her yerine kolaylıkla ulaşmanız mümkündür.

Yenimahalle konut projesi daire fiyat listesi

Bu konutlarda daire fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

55 metrekare 1+1 daireler 1 milyon 600 bin TL,

92 metrekare 2+1 daireler 2 milyon 200 bin TL,

140 metrekare 2+1 daireler 2 milyon 700 bin TL,

195 metrekare 4+1 daireler 3 milyon TL,

222 brüt alana sahip 4+1 tip daireler ise 3 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin Aralık 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Projede 0,84 vade oranı ve %10 indirim kampanyası için de son gün 30 Nisan!

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0312 960 00 60 ve 0530 065 62 41 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…