Kategoriler
Proje Haberleri

Velux Bayraklı fiyat listesi

Konut projesi İzmir İli, Bayraklı İlçesi’nde hayata geçirilmektedir. Bayraklı konut projesi Fırat Life Style ve Ata Yıldız Grup firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire satışları devam etmektedir. Bu haberimizde, Velux Bayraklı fiyat listesi hakkında detaylı bilgiler verilecektir. Ayrıca projenin sunduğu fırsatları ve ödeme planı hakkında bilgiler yer almaktadır.

Velux Bayraklı projesi, inşaat aşamasında olan bir konut ve iş merkezidir. Toplamda 226 daireden oluşan bu proje, modern mimarisi ve benzersiz tasarımıyla dikkat çekmektedir. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca konutların büyüklükleri 57 m² ile 142 m² arasında değişmektedir.

Konut ve ofis seçenekleri

Velux Bayraklı, farklı yaşam tarzlarına ve ihtiyaçlara uygun konut ve ofis seçenekleri sunmaktadır. Projede 54 adet 1+1, 36 adet 2+1 konut; 74 adet 1+1, 42 adet 2+1 ve 20 adet 3+1 ofis bulunmaktadır. Ayrıca, 9 adet cadde mağazası da projenin bir parçasıdır. Bu geniş seçenekler sayesinde herkes kendine uygun bir yaşam alanı bulabilir.

Velux Bayraklı projesi, şehrin en merkezi bölgelerinden birinde yer almaktadır. Konut projesi kara, deniz ve raylı sistem gibi ulaşım akslarının kesiştiği bir noktada yer almaktadır. Ayrıca konut projesi, İzmir’e en görkemli iş ve yaşam projesini getiriyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projede ayrıca toplamda 136 adet ofis yer almaktadır.

Velux Bayraklı projesi, maviyle buluşan hayallerinizin gerçeğe dönüştüğü bir yerdir. Ayrıca konut ve ofislerin büyük çoğunluğu muhteşem panoramik Ege Denizi manzarasına sahiptir.

Velux Bayraklı fiyat listesi

Konut projesinde satılık daire fiyatları, konutların tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda bakıldığında satılık daire fiyatları 6 milyon 660 bin TL’den başlamaktadır. Satılık daire tipleri ve fiyatlarını detaylıca inceleyelim.

79 metrekare 1+1 tip dairelerin fiyatları 6 milyon 669 bin TL’den başlamaktadır.

124 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları 9 milyon 234 bin TL’den başlamaktadır.

210 metrekare 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 17 milyon 433 bin TL’den başlamaktadır.

Daire Tipi Metrekaresi Başlangıç Fiyatı
1+1 79 m² 6.660.000 TL
2+1 124 m² 9.234.000 TL
3+1 210 m² 17.433.000 TL

Velux Bayraklı nerede yer almaktadır?

Velux Bayraklı projesi Bölge İdari Mahkemesi’nin hemen karşısında yer almaktadır. Metro durağına 300 metre, İzban durağına ise 800 metre mesafededir. Ayrıca Forum Bornova’ya 4.5 km, İzmir Alsancak Limanı’na 4 km, Ege Üniversitesi’ne 6 km, Karşıyaka İskelesi’ne 7 km ve Adnan Menderes Havaalanı’na 20 km uzaklıktadır.

Konut projesi, şehir içindeki konumu, ayrıcalıklı yaşam alanları, muhteşem deniz manzarası ve modern tasarımıyla yaşamınızı değiştirecek bir seçenektir.

Sonuç olarak, konut projesi İzmir’in en gözde bölgelerinden birinde, konum ve imkanlarıyla dikkat çeken bir yaşam ve iş merkezidir. Ayrıca şehir içinde ayrıcalıklı bir yaşam sunan bu projede, modern tasarlanmış konutlar, geniş ofis alanları ve renkli açık hava cadde yaşamı bulunmaktadır.

Akıllı ev teknolojileri, kolay ulaşım imkanları ve lüks detaylarla donatılmış olan proje, sizlere prestijli bir yaşam sunmayı hedeflemektedir.

Velux Bayraklı ödeme planı nasıldır?

Lansman fırsatı kapsamında konut projesinde 24 ay vadeyle sıfır faizli ödeme imkanı bulunmaktadır. Ayrıca konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 0232 462 62 42 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…