Kategoriler
Proje Haberleri

Velux Yalıkavak projesinin temelleri atıldı

Velux Yalıkavak projesi SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığı ile hayata geçirilmektedir. Söz konusu projenin Muğla Bodrum’da temelleri atılmıştır. 64.000 metrekarelik proje alanına sahip site içerisindeki konutların tümü deniz manzaralı olmaktadır. 18 adet rezidans ve 65 adet özel villa olmak üzere 83 adet konut yer almaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1, 5 artı 1 ve 6 artı 1 tiplerinden oluşmaktadır.

Söz konusu proje, Bodrum’un yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor. Kullanıcılarına 2023 yılında teslim edilecek projede, ön talep toplama süreci ise devam etmektedir. Bodrum’un gözde turizm merkezlerinden olan Yalıkavak’ta yer alan yeni yatırımda, her konuta özel havuzlar mevcuttur. Üstelik projenin kendine ait sahil ve iskelesi de site sakinlerine ayrıcalık sağlamaktadır.

Ahmet Fırat’ın, Velux Yalıkavak projesi hakkındaki değerlendirmeleri

Fırat Life COO’su Ahmet Fırat, konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuştur. Fırat; “Doğayla iç içe, doğayla bütünleşik mottosu ile hayata geçirdiğimiz proje, bölge mimarisi esas alınarak ve yöreye özgü dokunuşlarla inşa edilmektedir. Projede bulunan her konutta kullanıcılarımız muhteşem bir manzaraya sahip olmaktır. Üstelik çevre düzenlemesi yapılmış, yemyeşil bahçesinde keyifle vakit geçirilebilmektedir. Bununla birlikte engin deniziyle, sımsıcak güneşin ve doğanın bütün ihtişamının seyre dalınacağı bir yaşam alanını sunmayı hedefliyoruz.” açıklamalarını yapmıştır.

Ayrıca Ahmet Fırat; “Diğer bütün projelerimizde olduğu gibi yeni projemiz için oldukça heyecanlıyız. Bütün detayları incelikle düşünülüyor ve büyük bir özenle hayata geçiriliyor. Deniz taksiden, çocuk kulübüne, ısıtmalı kapalı yüzme havuzundan, eğlence alanlarına kadar, her özellik lüks yaşam standartları düşünülerek kullanıcılarımız için hazırlanmaktadır.” ifadelerini kullanmıştır.

Ahmet Fırat; “Bodrum dört mevsim güzel!”

Fırat Life Style COO’Su Ahmet Fırat; “Projemiz Bodrum Gümüşlük ile Yalıkavak arasındaki Koyunbaba mevkiinde yükselmektedir. Bununla birlikte Yalıkavak Marina’ya 5 ile 7 dakika uzaklıkta yer almaktadır.” açıklamasında bulunmuştur. Ayrıca Fırat; “Projenin zemin etüdü ve yapı denetimi yapılmıştır. Bunun yanında deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilmektedir. Proje, açık otopark, teras ve tek villa içinde özgürce yaşanan otonom odalar gibi özellikleri barındırmaktadır. Velux Yalıkavak projesinin sosyal donatıları arasında; açık ve kapalı havuz, mülk özelinde sahil ve iskele, spor salonu, spa, restoran ve sahil kafeleriyle market ve ev servis hizmetleri bulunmaktadır. Böylece kullanıcılarımıza dört mevsim boyunca konforlu yaşama uygun olanaklar sağlamaktadır.” diyerek konuşmasını noktalamıştır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…