Kategoriler
Proje Haberleri

Vera Park Yamaçtepe satışları başladı

Vera Park Yamaçtepe projesi lüks tasarımı ve ferah yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özalp Mühendislik İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 blok ve 72 adet daire bulunmaktadır. 2 blokta 36 adet 3 artı 1, 2 blokta 36 adet 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 blok ve 72 adet daire bulunmaktadır. 2 blokta 36 adet 3 artı 1, 2 blokta 36 adet 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 138 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı ve kamelyalar yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bloklarda ısıtma sistemi olarak kaskad sistemi kullanılmaktadır. Üstelik her blok ayrı ayrı ısıtılacaktır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ferah yapıda balkonlar ile 2 adet banyo yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulamaları yapılmaktadır.

Vera Park Yamaçtepe konumu hakkında

Proje, Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Yamaçtepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Özel Rekor Okulları yanında yükseltmektedir. Ayrıca blokların önü cami yeri olduğu için manzarasının kapanma ihtimali yoktur. Adliye, belediye ve üniversite yürüme mesafesindedir. Okullar bölgesi olarak geçmekte olup çevresinde pek çok okul mevcuttur.

Vera Park Yamaçtepe fiyatları ne kadardır?

Vera Park Yamaçtepe projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (541) 547 42 21 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…