Kategoriler
Proje Haberleri

Vera Türkün Evleri satışları devam ediyor

Vera Türkün Evleri projesi özel tasarımlı lüks yapısı ile sahiplerini bekliyor. Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde konumlandırılan proje, N Göler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Meşe Ormanı içerisinde yer alan projede 6 adet villa ve 12 adet tek katta yaşam alanı bulunmaktadır. Konutlar 5 artı 1 ve 7 artı 1 seçeneklerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

N Göler İnşaat güvencesi ile yükselen projede, 6 adet villa ve 12 adet tek katta yaşam alanı yer almaktadır. Meşe Ormanı içerisinde bulunan bu konutlar 5 artı 1 ve 7 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 5 artı 1 tek katta yer alan konutların büyüklüğü brüt 530 ile 680 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 7 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 1.155 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için konutların altı tamamen kapalı otopark alanından oluşmaktadır. Bununla birlikte depo alanları da yer almaktadır. Açık ve kapalı yüzme havuzu ile çeşitli sosyal tesislere de sahiptir.

Vera Türkün Evleri projesinde yer alan villaların kendine ait yüzme havuzu bulunmaktadır. 8 araçlık kapalı otopark alanı, hizmetli dairesi ve asansör mevcuttur. Üstelik kendini diğer projelerden ayıran plan ve metrekareleri ile özel bir yaşam sunmaktadır. Projedeki daire tipleri ise; bahçe katı ve teras katı dairelerinden oluşmaktadır. Dairelerin 3 araçlık özel kapalı otoparkı, depo alanları ve otoparktan dairelere çıkan asansör bulunmaktadır. Bununla birlikte hizmetli daireleri, planları ve metrekareleri ile tek katta villa yaşamı sunmaktadır. Konutların tamamı yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca bütün konutlarda giyinme odası, ebeveyn banyosu ve çamaşır odası yer almaktadır.

Vera Türkün Evleri konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Mudanya İlçesi Bademli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bademli Merkez’de yükselen proje Meşe Korluğu içerisinde yer almaktadır. Bununla birlikte eşsiz bir doğa manzarasına sahiptir.

Vera Türkün Evleri fiyatları ne kadar?

Vera Türkün Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 5 artı 1 tek katta yaşam alanlarına sahip konutların fiyatı 15.500.000 TL ile 16.000.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca 7 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 27.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (224) 243 67 67 veya 0 (530) 330 71 51 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…