Kategoriler
Proje Haberleri

Vera West kişiye özel ödeme seçenekleri ile satışta

Çelikoğlu İnşaat farkıyla yükselen Vera West Ankara projesi iki blok ve 135  daireden oluşuyor. Kişiye özel ödeme imkanlarıyla ön plana çıkan proje Ankara’nın yeni gözdesi olmaya aday. Yeni Batı Mahallesi’nin yeni yıldızı projede ilk 20 daire lansmana özel fiyatlar ve ödeme seçenekleri sunuyor. Gelişen bölgenin gözde dairelerinin fiyatları neler? Hangi ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz? Proje hakkında detaylar ne şekilde?

Vera West daire özellikleri

Yüz otuz beş daireden oluşan projede daire tipleri 2,5+1 ve 3,5+1 olarak ön plana çıkıyor. Dairelerin metrekareleri ise brüt 136 metrekare ile 166 metrekare olarak belirli. Konut projesindeki dairelerin 53 tanesi 3.5+1 dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin 82 tanesi de 2.5+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Konutların dışında ayrıca 12 adet ticari ünite de yer almaktadır.

Örnek dairesini gezme imkanınız bulunan projede ebeveyn banyosu, giyinme odası ve balkon mevcut. Ayrıca projedeki daireler yalıtım yönetmeliğine uygun olmasıyla dikkat çekiyor. Projenin başka bir artısı ise yapı denetimin ve zemin etüdünün yapılmış olması. Ayrıca proje deprem yönetmeliğine de uygun. Bununla birlikte projede on iki adet ticari villa mevcut.

Vera West sosyal özellikleri

Sitenin sahip olduğu imkanlar arasında çocuk oyun alanları ve yürüyüş parkuru mevcut. Ayrıca kameralı güvenlik imkanı var. Proje kapsamında sauna ve fitness salonu olması da dikkat çekiyor. Ayrıca projede kapalı otopark da bütün dairelerin kullanımına açık.

Firma Vera Life projesinin gerçekleştirdi. Firma şimdide Vera Point projesi için kolları sıvadı.  Vera Point projesinde 1+1 ve 2+1 tip daireler yer alacak. 2 bloktan meydana gelen projede toplam 219 konut yer alacaktır. Ayrıca dairelerin dışında 9 adet ticari ünitede proje içerisinde yer alacak. Konut projesi Yeni Batı Mahallesi’nde inşa edilecek.

Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Projenin ödeme seçenekleri kişiye özel fiyatlar olmasıyla dikkat çekiyor. En düşük daire 635 bin TL üzerinden satışta. Proje Yeni Batı Mahallesi, Sezai Karakoç Caddesi, Yenimahalle/Ankara / Yenimahalle / Ankara / Türkiye adresinde konumlu. Proje hakkında detaylı bilgi almak isterseniz 0533 508 06 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…