Kategoriler
Proje Haberleri

Versus Dragos son daireleri satışta

Versus Dragos İstanbul Kartal’da yer alan bir projedir. Resim Yapı ve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede son dairelerin satışlarına gelindi. 8.000 metrekare alan üzerinde iki blok şeklinde yükselen projede güncel fiyatlar ve diğer detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin genel özellikleri

Versus Dragos 25 ve 26 katlı iki bloktan meydana gelmektedir. Bu bloklarda toplam 227 adet daire bulunmaktadır. Daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak hazır bulunmaktadır. 2 ve 3 oda bir salon olan daireler tekli ve dubleks olarak ikiye ayrılmaktadır. 1+1 dairelerde salon+mutfak, yatak odası, banyo, teras, depo yer almaktadır. 2+1 dairelerde ek olarak koridor ve Fransız balkon bulunmaktadır. Projenin geniş daireleri olan 3+1 ‘lerde mutfak ile salon ayrı şekilde hazır durumda. 3 oda olan dairelerde biri ortak kullanım diğeri ebeveyn banyosu olmak üzere iki adet banyo bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu, ebeveyn odası içinde yer almaktadır. Geniş dairelerde banyo gibi balkon da iki adettir. Bu balkonlardan biri Fransız balkon, diğeri normal geniş balkondur. Isıtma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi yer almaktadır.

Versus Dragos sosyal alanları da daire seçenekleri gibi geniş tutulmuş. Spor yapmak için basketbol sahası, açık yüzme havuzu, mini golf sahası, tenis kortu ve fitness merkezi hazır bulunmaktadır. Bunlara ek olarak çocuklar için de oyun parkı vardır. Binalarda katlar arasında geçiş asansör ile sağlanmaktadır. Asansör sistemi hem insan hem yük taşımak içindir. Ayrıca araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark mevcuttur.

Versus Dragos projesinde güncel fiyatlar

Proje şu an son dairelerin satışlarında. Net 62 metrekare kullanım alanına sahip 1+1 daireler 3.900.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satışta. 83 metrekare olan 2+1 daireler 9.575.000 TL fiyattan satışa başlamaktadır. Projenin geniş daireleri olan 3+1’ler ise 189 metrekaredir. Dairelerin satış fiyatı 10.500.000 TL’den başlamaktadır.

Versus Dragos evleri konum olarak da son derece avantajlı bir bölgede yer almaktadır. Hem toplu taşıma, hem özel araçla ulaşımda avantaj sağlamaktadır. Proje Sabiha Gökşen Havalimanı’na 30, E-5 otoyoluna ise 15 dakikalık mesafede bulunmaktadır. Ayrıca alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde bulunmaktadır.

Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0552 761 99 64 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız