Kategoriler
Proje Haberleri

Via 138 lansman fiyatlarıyla satışta

Via 138 projesi Kayseri ili, Talas ilçesinde yer almaktadır. Proje Grup Avenir İnşaat Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirilmektedir. Konut ve işyerlerinden oluşan karma bir projedir. Yatırın değeri yüksek dairelerin özellikleri ve projenin detayları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Via 138 Kayseri projesi 10 katlı bloklardan oluşmaktadır. Bloklarda işyerleri ve 2+1 daireler yer almaktadır. Dairelerin tamamı aynı özelliklere sahiptir. 2 oda, 1 salon, mutfak, banyo ve balkondan oluşmaktadır. Modern tasarımı ile ferah bir yaşam sunmaktadır. Dairelerde ısınma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi yer almaktadır. Konut girişlerinde vestiyer, banyolarda hazır duş kabini mevcuttur. Gıdaları saklamak için özel kiler bulunmaktadır. İç mimaride PVC doğrama, ahşap doğrama ve ısıcam kullanılmıştır. Dairelerin dış kapıları ise daha güvenli olan çelik kapıdır. Zemin kaplamaları kullanılan yere göre değişen parke, seramik ve laminanttır.

Via 138 Talas projesinde açık otopark bulunmaktadır. Binalarda ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Katlara çıkmak için asansör sistemi vardır. Bu asansör hem normal vatandaşlar hem de engelli vatandaşlar için uygundur. Asansörün dışında engelliler için rampa, korkuluk ve geniş koridorlar da düşünülmüştür.

Via 138 konum avantajları nelerdir

Proje merkezi bir bölgede yer almaktadır. Günlük hayatta ihtiyaç olacak bütün yerlere yakın mesafededir. Okul, market, pazar yeri, hastane, sağlık ocağı, eczane, park, cami, belediyeye çok yakındır. Bu alanlara yürüme mesafesinde yer almaktadır. Çocukların okula gidiş gelişlerinde avantaj sağlamaktadır. Ayrıca oyun parklarına yakın olması da büyük avantajdır. Daha uzak mesafelere gitmek için hem özel araç hem de toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşım olarak tramvay ve otobüs durağı bulunmaktadır. Tam olarak konum Talas Kaymakamlığının çarprazıdır.

Via 138 daireleri lansmana özel satışlara başlamaktadır. Şu anda 2 oda 1 salon daireler 1 milyon 890 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Satışlarda vadeli ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca uygun koşullarda takas da yapılmaktadır. Hem takas şartları hem de ödeme koşullarını öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (534) 260 33 23 numarası bulunmaktadır. Ek olarak öğrenmek istediklerinizi buradan öğrenebilir, lansman avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız