Kategoriler
Proje Haberleri

Viaport Venezia satışları devam ediyor

Viaport Venezia projesi geniş özellikleri ve lüks yaşam alanları ile öne çıkmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Gaziosmanpaşa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu projedeki daireler Baha İnşaat firması tarafından satışa sunulmaktır. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan ters dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan ters dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 ters dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, kreş, tenis kortu, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Barbekü, kiler, klima, panjur sistemi, şofben ve şömine gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Viaport Venezia nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Gaziosmanpaşa İlçesi Karadeniz Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, Marmaray, metrobüs, tramvay, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Bununla birlikte boğaz köprüleri, Avrasya tüneli ve tren istasyonu yakın mesafededir.

Viaport Venezia fiyatları ne kadardır?

Viaport Venezia projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 ters dubleks dairelerin fiyatı 4.745.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (537) 884 79 68 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…