Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Akkoza Yalova satışları devam ediyor

Villa Akkoza projesi yemyeşil doğa ve müthiş manzara eşliğinde tertemiz havası ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Yalova’nın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Akbulut İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde tripleks yapıda 13 adet villa yer almaktadır. Bu villalar 7 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Akbulut İnşaat güvencesi ile inşa edilen proje modern ve lüks bir yaşam fırsatı sunaktadır. Site içerisinde 13 adet tripleks villa mevcuttur. Bu villalar 7 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 7 artı 1 tripleks villaların büyüklüğü brüt 400 metrekare olmaktadır. Bina inşaatının yapımında C30 hazır beton, TSE onaylı nervürlü demir kullanılmıştır.  Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel 2 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Her villaya özel Türk hamamı, sauna, hobi odası bulunmaktadır. Ayrıca açık yüzme havuzu, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Her villaya özel asansör ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Villalar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Üstelik görüntülü intercom sistemi bulunmaktadır. Mutfak içerisinde mutfak dolabı ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde gömme rezervuar, Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Salon, hol ve mutfak tavanlarında ışık bandı ve spot aydınlatma yapılmaktadır.

Villa Akkoza konumu ve fiyatları hakkında

Villa projesi, Yalova’nın Merkez İlçesi Bağlabaşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Her türlü sosyal alanlara ve 400 yataklı şehir hastanesine yakın konumdadır. Havaalanına 30 dakikalık bir uzaklıktadır. Ayrıca toplu taşıma araçlarına yakın mesafede yer almaktadır.

Villa Akkoza projesinde avantajlı fiyatlar ve kişiye özel cazip ödeme imkanı sunulmaktadır. Brüt 400 metrekare büyüklüğe sahip 7 artı 1 tripleks villaların fiyatı 7.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (226) 813 42 37 veya 0 (533) 612 92 79 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…