Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Arya lansman fiyatları ile satışta

Villa Arya Kocaeli Umuttepe’de yer alan bir projedir. Ry İnşaat tarafından tasarlanan projede satışlar başlamış durumda. Lansmana özel uygun ve avantajlı fiyatlar ile satışta olan villalar büyük ilgi görüyor. Şu an satışta olan villaların büyüklükleri, özellikleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenleri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Villa Arya toplam 30 adet villadan oluşmaktadır. Villaların tamamı akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Büyüklükleri değişen villaların bazıları iki katlı bazıları üç katlı olarak tasarlanmaktadır. Konutlarda ortak kullanım banyosu dışında ebeveyn banyoları da bulunmaktadır. Bu banyolar yatak odaları içinde ayrıca bir yerde bulunmaktadır. Villalarda Amerikan mutfak ve çelik dış kapı özelliği vardır. Konutlarda vestiyer hazır olarak yer almaktadır. Her konutta ayrıca kiler ve çalışan odası da bulunmaktadır. Villalarda kışın ısınmak için yerden ısıtma sistemleri bulunmaktadır. Yazın serinlemek için de isteğe bağlı olarak klima kullanılmaktadır.

Villa Arya sitesinin korunması için 24 saat güvenlik hizmetleri vardır. Bu hizmetlere ek olarak kameralı güvenlik sistemleri ve her dairede görüntülü diafon vardır. Ortak kullanım alanında çocuk oyun parkı ve spor alanı yer almaktadır. Bunun dışında her villanın önünde kendisine ait çimlerle kaplı bahçesi vardır. Bu bahçe içinde hem yetişkinlerin hem çocukların yüzebileceği açık yüzme havuzları da bulunmaktadır.

Villa Arya proje konumu ve villa satışları

Proje merkezi konumda yer almaktadır. Okul, hastane, eczane, market, manav, semt pazarı, cami gibi yerlere çok yakındır. Daha uzak bölgelere ulaşım için de avantajlı bir konumdadır. Proje bölgesinden daha uzak yerlere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs ve otobüs kullanılmaktadır.

Villa Arya projesinde yer alan villalar büyüklüklerine göre değişik fiyatlara sahiptir. 4 oda 1 salon 243 metrekare kullanım alanına sahip villalar şu anda 7 milyon 750 binden başlamaktadır. Lansmana özel olan bu fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Bunun için güncel fiyatları firmanın kendisinden öğrenebilirsiniz. Villaların satışlarında banka kredisi kullanma imkanı vardır. Ayrıca uygun koşullarda takas imkanı da sağlanmaktadır. Proje hakkında detay almak için 0 (542) 220 41 34 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…