Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Dora Eskişehir Tepebaşı’nda hayata geçiriliyor

Villa Dora Eskişehir konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Eskişehir’in Tepebaşı İlçesinde yükselen proje Dora Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 2 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Başiskele villa projesinde kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar akıllı ev sistemlerine sahiptir. Bu özelliğiyle kombi, elektrik, panjur, alarm sistemi, gaz alarmını telefonunuzdan kontrol imkanına sahip olursunuz. Ayrıca villalarda vestiyer, kiler, panjur, yerden ısırma, sauna gibi donanımlar yer almaktadır.

6 adet villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Geniş villaların bulduğu sitede her villaya ait otopark, müstakil bahçe gibi olanaklar sunulmaktadır. Tepebaşı villa projesi kapsamında toplam 6 adet müstakil villa yer almaktadır. Projede yer alan villaların her birinin müstakil bahçesi bulunmaktadır. Villalar 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu villalar brüt 250 metrekarelik alana sahiptir.

Villa Dora Eskişehir fiyatları ne kadar?

Eskişehir villa projesinde kapsamında satışları devam eden;

250 metrekare brüt alana sahip 4+1 villalar 3 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Villa Dora Eskişehir nerede yer alıyor?

Villa projesi, Eskişehir’in en seçkin ilçesi Tepebaşı’nda Zincirlikuyu Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0222 226 36 72 ve 0(544) 263 36 72 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…