Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Liva Bahçecik satışları devam ediyor

Kocaeli villa projesi Kav Konut Yatırım A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesi Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Körfez Mahallesi’nde yer almaktadır. Villa Liva Bahçecik projesinde inşaat çalışmaları ve satışlar ise tüm hızıyla devam etmektedir. Projede villa tipleri neler, villa fiyatları ne kadar, ne zaman teslim edilecek? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Başiskele villa projesi yaklaşık 10 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilmektedir. Bu villaların tipleri ve büyüklükleri birbirinden farklı olacak şekilde hayata geçirilmektedir. Toplam 52 adet villadan meydana gelen projede 20 adet müstakil villa yer almaktadır. Ayrıca villa projesinde 16 adet çatı dubleks daireler ve 16 adet bahçe dubleks daireler bulunmaktadır. Çatı dubleks ve bahçe dubleks daireler 3+1  tipinde tasarlanmıştır. Villalar ise 41+ tipinde tasarlanmıştır.

Konut projesinde yer alan 3+1 dubleks daireler brüt 145, net ise 120 metrekare büyüklüğe sahiptir. 4 + 1 tipinde tasarlanan villalar ise brüt 250 metrekare, net ise 220 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Başiskele konut projesinde yer alan daire ve villalar akıllı ev sistemi ile donatılmaktadır. Ayrıca güvenlik, kamera sistemi, ses yalıtımı, ısı yalıtımı gibi özelliklerde projede yer almaktadır. Sosyal alan olarak ise otopark, açık yüzme havuzu, sosyal tesis gibi alanlar da mevcuttur.

Villa Liva Bahçecik fiyatları ne kadar?

Villa Liva Bahçecik projesinde yer alan satılık villa fiyatları, villa tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda bakıldığında projede villa fiyatları 1 milyon 341 bin 250 TL’den başlamaktadır. Fiyatlara detaylı olarak baktığımızda ise;

145 metrekare brüt alana sahip 3 + 1 çatı dubleks villalar 1 milyon 341 bin 250 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

145 metrekare brüt alana sahip 3 + 1 bahçeli dubleks villalar 1 milyon 399 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

250 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dubleks villalar ise 2 milyon 875 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için proje krediye uygundur.

Villa Liva Bahçecik nerede yer alıyor?

Kav Konut Yatırım A.Ş, bu projesi Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer alan Körfez Mahallesi’nde hayata geçmektedir. Villa projesi İzmit – Yalova Yolu’nun civarındaki Şahin Sokak üzerinde konumlanmaktadır. Ayrıca proje konumu, Marmara Denizi’ne olan yakınlığıyla da dikkat çekmeyi başarmaktadır. Villa Liva Bahçecik dairelerinin yakınında pek çok okul, hastane, eczane ve otobüs durağı mevcuttur. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği villa projesinin teslim tarihi ise firma tarafından 2022 yılı Haziran ayı olarak belirlenmiştir.

Proje Özel Murat Yıldırım Mesleki, Teknik Anadolu Lisesi, Karşıyaka Tüpraş Mesleki, Teknik Anadolu Lisesi gibi eğitim kurumlarına yakındır. Ayrıca Özel Aden Ağız ve Diş Polikliniği, Devlet Hastanesi Başiskele Polikliniği’ne yakındır. Kamil Nalbant Aile Sağlığı Merkezi ve Seymen Aile Sağlığı merkezi de konut projesinde yakın bir konumda yer almaktadır.

Ayrıca detaylı bilgi almak için 0262 333 00 21 veya 0541 959 56 94 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…