Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Mahal Büyükçekmece 2023’de teslim edilecek

Villa Mahal Büyükçekmece konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan villaları ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Büyükçekmece İlçesinde yükselen villa projesi, Yalçınlar Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu villalar üç tip olarak tasarlanmıştır. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Villa Mahal Büyükçekmece Villaları Özellikleri

Villa projesi, Büyükçekmece İlçesi Alkent 2000 Mahallesi üzerindeki 183 dönümlük arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Villa Mahal Büyükçekmece modern ve lüks villaları ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki villalar tek katlı ve iki katlı olarak iki çeşitte sunulmaktadır. Her villada 20 tonluk su deposu, 60 metrekarelik yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca 2 araçlık garaj, merkezi jeneratör, klima, beyaz eşya, şömine, ankastre mutfak gibi imkanlar mevcuttur.

Proje 47 adet tek katlı ve 59 adet iki katlı toplam 106 villadan meydana gelmektedir. Villa projesi içerisinde hamam, sauna, açık-kapalı yüzme havuzları, spor merkezi, spa salonu gibi sosyal olanaklar sunulmaktadır. Ayrıca restoran, kafeterya, tenis kortu, spor sahası, park alanları olmak üzere 910 metrekarelik bir sosyal tesise sahiptir. İstanbul Büyükçekmece konut projesinde üç tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Proje, 6+1, 7+1 ve 8+1 villalardan oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki villaların büyüklükleri brüt 569 metrekare ile 841 metrekare arasındadır. Villaları arsaları ise brüt 1520 metrekare ile 2470 metrekare arasındadır.

Villa Mahal Büyükçekmece nerede yer alıyor?

Villa projesi, üç otobanın ortasında, İstanbul Havalimanı’na 30 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Proje Büyükçekmece Gölvadisi manzarasına sahiptir. Aynı zamanda villa projesi Büyükçekmece ve Başakşehir’e 15 dakika mesafededir.

Villa Mahal Büyükçekmece fiyatları ne kadar?

Bu villa fiyatları temelden satış fırsatlarıyla sunulmaktadır.

Proje kapsamında satışları devam eden villaların fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

487 metrekare brüt alana sahip 6+1 villalar 22 milyon 800 bin TL,

652 metrekare brüt alana sahip 7+1 villalar 27 milyon 500 bin TL,

Brüt 758 metrekare alana sahip 8+1 tip villalar 30 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin 2023 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 886 19 00 ve 0549 823 78 44 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…