Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Villa Monza İncek satışları devam ediyor

Villa Monza İncek projesi Ankara, İncek’te yer alan bir projedir. Emin İnşaat tarafından hayata geçirilen projede villalar anahtar teslim olarak satılmaktadır. Projenin genel özellikleri, projede yer alan villalar ve daha fazlası için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Villa Monza İncek toplam 9.524 metrekare inşaat alanına sahiptir. Bu alan üzerinde 6 oda 1 salon büyüklüğünde 13 adet villa bulunmaktadır. Villalar Villa Güneş ve Villa Ay olmak üzere iki tiptir. Tüm villalar bodrum, zemin, birinci kat ve teras katı olmak üzere dört katlıdır. Akıllı ev sistemi ile donatılmıştır. Isınma olarak yerden ısıtma sistemleri bulunmaktadır. Yazın serinlemek için ise klima sistemi mevcuttur. Bütün yatak odalarında banyo sistemi vardır. Salonda şömine kurmak için baca sistemi mevcuttur. Her villanın bodrum katında özel kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Bu havuzlarda hem yaz hem kış aylarında yüzme imkanı vardır.

Villa Monza İncek projesinde 7/24 kapalı güvenlik sistemi bulunmaktadır. Terasta barbekü için baca sistemi vardır. Bunun yanında yine teras katta home office olarak kullanılabilecek geniş bir alan bulunmaktadır. Bu alan hem oturmak vakit geçirmek hem de çalışmak için kullanılmaktadır. Villalarda araç park etmek için 4 araçlık özel otopark bulunmaktadır. Otopark içinden direkt villa içine geçiş bulunmaktadır. Gerektiğinde villa içlerine asansör kurulabilecek altyapı vardır.

Villa Monza konum özellikleri

Proje Ankara’nın merkezi konumunda yer almaktadır. Pek çok önemli yere konum olarak çok yakındır. Özellikle üniversitelere yakın konumda bulunmaktadır. Villa Monza projesi Ted Koleji ve TED Üniversitesi’ne 1,2 km, Ufuk Üniversitesi’ne 3 km, Atılım Üniversitesi’ne 5 km, Bilkent Üniversitesi’ne 9 km, Hacettepe Üniversite’ne 9 km, ODTÜ’ye 10,5 km ve Başkent Üniversitesi’ne 14 km uzaklıkta yer almaktadır. Eğitim merkezlerinin dışında alışveriş için İncek Migros’a 5 km mesafede bulunmaktadır.

Projede bulunan daireler brüt 550, net 450 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dairelerin fiyatları hakkında bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0536 495 09 95 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan hem villalar hakkında daha detaylı bilgi alabilir, hem de ödeme koşulları ve güncel fiyatları öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız