Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Park Gelibolu 36 ay vade farksız satışta

Villa Park Gelibolu, Çanakkale’de yer alan bir villa projesidir. Geniş ve modern villalardan oluşan proje NCG Holding-ENKA Üretim A.Ş. iş ortaklığı ile hayata geçirilmektedir. Satışları devam eden villaların büyüklükleri, özellikleri ve proje hakkında merak edilen diğer bilgileri haberin devamında sizlerle paylaşacağız.

Villaların özellikleri ve proje detayları

Villa Park Gelibolu toplam 50 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Bu alanda toplam 62 adet villadan oluşan proje satışa başladığı andan itibaren yoğun ilgi görmektedir. Şu an hemen teslim olarak satılan villalar, tek katlı müstakil olarak tasarlanmıştır. 5 oda 1 salondan oluşan bu konutlar 176 metrekare büyüklüğündedir. Her konutun kendine ait balkonu, verandası ve bahçesi bulunmaktadır. Bu yaşam alanları hem kış hem yaz aylarında kullanıma uygundur. Konutların bahçe alanları 450 ile 850 metrekare arasında değişmektedir. Konutlarda salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Mutfaklarda ankastre set hazır olarak yer almaktadır. Projenin zemin etüdü yapılmıştır. Yalıtım yönetmeliği ve deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiştir. Su kesintileri için özel su deposu vardır.

Villa Park Gelibolu deniz manzaralı konutlara sahiptir. Villaların güvenliği için 7/24 güvenlik hizmeti verilmektedir. Ayrıca kamera ile de güvenlik sağlanmaktadır. Villa bahçelerine isteğe göre kişisel yüzme havuzu yapma imkanı bulunmaktadır.

Villa Park Gelibolu konumu ve villa fiyatları

Proje konum olarak son derece avantajlı bir konumdadır. Deniz manzarasına sahip olan proje konumu Çanakkale merkeze 30 dakika mesafededir. Ayrıca yine proje konumundan İstanbul 2,5 saat, İzmir ise 3,5 saat uzaklıktadır. Çevre illerin dışında proje konumu market, okul, alışveriş merkezi, hastane, eczane gibi özel yerlere de yakın mesafededir.

Villa Park Gelibolu konutları denize sıfır konumu ile hem yatırım hem oturmak için son derece avantajlıdır. Villalar 5 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Net 176 metrekare kullanım alanı bulunan villalar şu anda 3 milyon ile 4 milyon 100 bin arasında değişen fiyatlara sahiptir. Fiyatlar konutların bahçe büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca zaman içinde de satış fiyatlarında değişiklik olmaktadır. Şu anda villalar 36 aya varan taksit seçenekleri ve 0 faiz ile satılmaktadır. Güncel fiyatlar ve ödeme koşulları için 0850 281 00 75 ya da 0286 565 00 70 numaralarını arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…