Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Pars 2023 Eylül teslimli villalar satışta

Villa Pars Bursa Nilüfer’de yer alan bir projedir. Proje Pars Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaatı devam eden villaların satışları başlamış durumda. Satışta olan villaların özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Villa Pars 805 metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Bu alanda toplam 4 adet villa vardır. Villaların her biri üç katlı olarak tasarlanmaktadır. Tek tip olan konutlar 4 oda 2 salondur. Her birinde balkon vardır. Balkonlar geniş olarak tasarlandığından hem yaz hem kış aylarında kullanılmaktadır. Bütün binalar akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Evde olunmadığı zamanlarda da akıllı telefon ya da tabletlerden ev içindeki bazı sistemlere ulaşmak mümkündür. Odaların hepsinin içinde ayrıca banyo vardır. Banyolarda duş kabinleri hazır olarak yer almaktadır. Mutfak ve salon ayrıdır. Villaların hem zemin katında hem üçüncü katında teras vardır. Odalara ek olarak çamaşır odası da bulunmaktadır.

Villa Pars konutları hem ısı hem ses yalıtımına uygun olarak inşa edilmektedir. Elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintileri için su deposu vardır. Araç park etmek için villaların önünde açık otopark alanı vardır. Bu alanda hem villa sahipleri hem de misafirleri için araç park yeri bulunmaktadır.

Villa Pars konutları büyüklüğü ve satışları

Projede bulunan konutların hepsi tek tiptir. 3 adet yatak odası, 1 adet çalışma odası, 2 adet salon ve 3 adet banyodan meydana gelmektedir. Villaların brüt kullanım alanı 220 metrekaredir. Net kullanım alanı ise 200 metrekaredir. Konutlar şu anda inşaat aşamasındadır. Teslim tarihi olarak 2023 yılının Eylül ayı verilmektedir.

Villa Pars projesinde villalar şu an 5 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Villaların fiyatları zaman içinde değişmektedir. Değişen fiyatlar ve ödeme planları hakkında bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (505) 492 11 68 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan ek olarak merak ettiğiniz bilgileri öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız