Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Villa Plato Evleri Samsun satışları devam ediyor

Villa Plato Evleri Samsun projesi Samsun Atakum’da yer almaktadır. Maide Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen bir projedir. Tripleks villalardan oluşan projenin ilk etabında 20 adet villa satışa çıkarılmıştır. Bu villaların özellikleri, proje hakkında detaylar ve satış fiyatları hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Söz konusu projenin birinci etabında 20 adet villa satışa sunulmaktadır. Villaların her biri Panasonic Akıllı Ev Sistemleri ile donatılmıştır. Villaların zemin katında hobi alanı ve kış bahçesi bulunmaktadır. Ayrıca geniş salon ve mutfak da bu katta yer almaktadır. Birinci katta ise 3 adet yatak odası bulunmaktadır. Bu odaların içinde hem giyinme odası hem de ebeveyn banyosu vardır. Yatak odalarına ek olarak birinci katta çamaşır odası da mevcuttur. Son olarak ikinci katta çalışma odası, açık teras ve kapalı teras bulunmaktadır. Villaların her biri ultra lüks olarak tasarlanmıştır. İç ve dış malzemeler birinci sınıf kalitede malzemelerdir.

Villa Plato Evleri Samsun projesinde araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark bulunmaktadır. Her villanın kendine ait 250 metrekare bahçe alanı vardır. Bu bahçede hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. Otomasyon bahçe sulama sistemi ve merkezi sistem süpürgesi vardır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Yaz aylarında serinlemek içinse klima sistemi vardır. Bu klimalar gerektiğinde kış aylarında ısınmak için de kullanılmaktadır. Site içinde güvenliği sağlamak için özel güvenlik sistemleri vardır.

Villa Plato Evleri Samsun satışları

Projede 10 adet ikiz villa olmak üzere 20 adet villa vardır. Villaların büyüklükleri standarttır. Brüt 400, net 320 metrekaredir. Bu sebeple fiyatlar da standarttır. Villaların satışlarında uygun koşullarda takas imkanı sağlanmaktadır. Uzakta olanlar için villaları görüntülü arama ile gezme imkanı vardır.

Villa Plato Evleri Samsun villaları şu anda 7 milyon liradan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Villaların fiyatları zaman içinde değişebilir. Bu sebeple güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçmek gerekir. Firma ile iletişim için 0 (501) 328 40 40 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız