Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Rosso Temelli satışları devam ediyor

Villa Rosso Temelli villa projesi satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Söz konusu villa projesi Ankara İli, Sincan İlçesi, Hürriyet Mahallesi’nde yer almaktadır. Sincan villa projesi Bordo 145 Yapı A.Ş. firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu villalar 2 katlı müstakil dubleks villalardan meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Temelli villa projesi içerisinde bulunan proje, Sincan İlçesi, Hürriyet Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Villa Rosso Temelli projesinde üç tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Sincan villa projesinde kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Proje henüz ön talep aşamasında olup projenin özellikleri belli değildir.

Söz konusu villa projesi kapsamında toplam 154 adet villaya yer verilmiştir. Temelli’de yer alan projedeki villalar 2+1, 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar Temelli Gölü ve Millet Bahçesi manzarasına sahiptir.

Villa Rosso fiyatları ne kadar?

Ankara Sincan villa projesinde kapsamında satışları devam eden villaların fiyatları villa tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. 2+1 ve 4+1 tip villaların satışları ise devam etmektedir.

Brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip villalar 2 milyon 750 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Aynı zamanda brüt 215 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip villalar ise 4 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Söz konusu villa projesi yüzde 10 peşinat, yüzde 0.69 vade oranı ve 180 ay vade imkanı bulunmaktadır.

Villa Rosso nerede yer alıyor?

Villa projesi, Sincan İli, Sincan İlçesi, Hürriyet Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafede yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0549 503 05 83 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…