Kategoriler
Proje Haberleri

Villamahal Evleri 18 ay vade farksız ödeme seçeneği ile satışta

Villamahal Evleri, İstanbul Büyükçekmece’de yer almaktadır. Proje Yalçınlar firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin tamamı farklı büyüklüklerde villalardan oluşmaktadır. Satışları devam eden villaların özellikleri, büyüklükleri ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villa özellikleri

Villamahal Evleri toplam 183.000  metrekare inşaat alanı üzerinde bulunmaktadır. Bu alanda farklı tipte ve büyüklükte 106 adet villa vardır. Tek katlı olarak 47 adet, iki katlı olarak 59 adet villa bulunmaktadır. Villaların tamamı akıllı ev sistemi ile donatılmıştır. Salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Her yatak odasının içinde ayrıca banyosu bulunmaktadır. Bu banyolara ek olarak yatak odası içinde giyinme odası vardır. Konutlarda kiler ve vestiyer hazır olarak bulunmaktadır. Mutfaklarda ankastre fırın, set üstü ocak, fırın bulunmaktadır. Konutların ısınması için yerden ısıtma sistemi vardır. Yazın serinlemek için de klima kullanılmaktadır. Klimalar da konutlarda hazır olarak bulunmaktadır.

Villamahal Evleri her birinde iki araçlık otopark bulunmaktadır. Ayrıca her villanın bahçesinde özel olarak yüzme havuzu bulunmaktadır. Site içinde 5.000 metrekarelik sosyal alan bulunmaktadır. Bu alan içinde spa bölümü (sauna- buhar odası -masaj ), Türk hamamı, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor merkezi, restoran , kafeterya ve tenis kortu tasarlanmaktadır.

Villamahal Evleri satışları

Proje merkezi bir konumdadır. Yakınlarında okul, eczane, sağlık merkezleri, market, manav, alışveriş merkezi gibi alanlar bulunmaktadır. Proje şu anda inşaat aşamasındadır. Villaların 2023 yılı içinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Villalardan 7 oda 1 salon brüt 707, net 466 metrekare kullanım alanına sahip olanları şu anda 35 milyondan başlamaktadır.

Villamahal Evleri fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (212) 886 19 00 ve 0 (549) 823 78 44 numaralarını arayabilirsiniz. Villaların satışlarında şu anda yüzde 40 peşinat ile 18 ay vade farksız ödeme imkanı sağlanmaktadır. Detayları bu numaralardan öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…