Kategoriler
Proje Haberleri

Violetta Oran satışta

Ankara’nın en prestijli İlçelerinden Çankaya’da yükselen Violetta Oran projesi, lüks ve konforlu yaşamın yeni adresi olarak dikkat çekmektedir. Konut projesi modern mimarisi, geniş daire seçenekleri ve zengin sosyal imkanlarıyla huzurlu ve keyifli bir yaşam vadetmektedir. Ayrıca proje, sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak için tasarlanmış özellikler ve imkanlar sunmaktadır. Projenin özellikleri neler, ödeme planı nasıl, ne zaman teslim edilecek, satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin Özellikleri neler?

Konut projesi Çankaya, Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa alanı üzerinde 8 katlı iki adet konut bloğu yer almaktadır. İki adet konut bloğunda ise daire ve ofisler yer almaktadır. Çankaya konut projesindeki konut bloklarının zemin ve birinci katlarında ofisler yer almaktadır. Diğer katlarda ise normal dairler yer almaktadır. Violetta Oran projesi, farklı aile tiplerine ve ihtiyaçlara uygun geniş bir daire yelpazesi sunmaktadır.

Çankaya konut projesinde tek tip daire ve tek tip ofisler yer almaktadır. Ankara konut projesinde yer alan daireler 5+1 tipinde tasarlanmıştır. Ayrıca ofisler ise 3+1 tipinde tasarlanmıştır. 5+1 tip konutların büyüklükleri brüt 280 metrekare olacak şekilde tasarlanmıştır. 3+1 tipindeki ofisler ise brüt 160 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Konut projesinde daireler yerden ısıtmalı sistemde projelendirilmiştir. Geniş teraslı balkonların yer aldığı projede ayrıca akıllı ev sistemleri yer almaktadır. Ayrıca dairelerde çamaşır odası, giyinme odası, vestiyer alanı da bulunmaktadır.

Violetta Oran projesi, sadece lüks daireleri ile değil, zengin sosyal imkanlarıyla da dikkat çekiyor. Projede fitness salonu, sauna, Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu yer almaktadır. Ayrıca konut projesi içerisinde 7/24 güvenlik sistemi, kapalı otopark ve çocuk oyun alanları yer almaktadır. Konut projesindeki kapalı otoparkta her daireye 2 adet otopark alanı düşmektedir.

Violetta Oran daire ve ofis fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan daire ve ofislerin fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut ve ofis fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda konut ve ofis fiyatları aşağıdaki gibidir.

280 metrekare brüt alana sahip 5+1 tip dairelerin fiyatları 27 milyon TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 160 metrekare brüt büyüklüğe sahip bahçe katı ofislerin fiyatları ise 14 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesinde lansmana özel peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanmaktadır. Ayrıca yüzde 30 peşinat ilk etapta ödenmektedir. Kalan tutar ise 24 ay vade ve sıfır faiz fırsatı ile ödeme imkanı sunulmaktadır.

Lokasyon ve Ulaşım Kolaylığı

Violetta Oran, Oran’ın en gözde bölgelerinden birinde konumlanıyor. Şehrin merkezine ve önemli iş alanlarına yakınlığı sayesinde, hem yaşam kalitesini hem de ulaşım kolaylığını bir arada sunuyor. Ayrıca, çevredeki alışveriş merkezleri, okullar, hastaneler ve diğer sosyal olanaklara kolay erişim sağlayarak, bölgede yaşayanların hayatını kolaylaştırıyor. Konut projesi Aşağı Dikmen, Şehit Necdet Koçak Sokak, 06450 Çankaya / Ankara adresinde yer almaktadır.

Proje hakkında detaylı bilgi için 444 99 18 veya 0535 626 06 18 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…