Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Visinya Turgut satışları devam ediyor

Visinya Turgut Kocaeli İzmit’te yer alan bir projedir. Yılmaz Grup tarafından hayata geçirilen projede hemen teslim olarak dairelerin satışları devam etmektedir. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve satışları hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Visinya Turgut projesindeki tüm daireler körfez manzarasına sahiptir. Önü kapanmayacak şekilde olan bu manzarayı izlemek için bütün daireler balkon bulunmaktadır. Balkonlar geniş olarak tasarlanmıştır. Bu sebeple hem yaz hem kış aylarında kullanıma uygundur. Dairelerin tamamı akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Mutfak ve salon ayrı ayrıdır. Banyo olarak ise hem genel kullanım banyosu hem de ebeveyn kullanımı için özel banyo bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrı bir yerde konumlandırılmıştır. Konutlarda mutfak ve banyo dolapları ile vestiyer hazır olarak yer almaktadır. Dairelerde hem ısı hem ses yalıtımı bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi kullanılmaktadır.

Visinya Evleri projesinde dairelerin güvenliği için 7/24 güvenlik sistemleri mevcuttur. Bu güvenlik sistemlerine ek olarak kameralı güvenlik sistemleri de vardır. Site içinde araçları park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Otopark alanı her daire için bir araçlık olarak hazırlanmıştır. Dairelerin kışın ısınması için yerden ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Site içerisinde ayrıca çocukların güvenle oyun oynaması için özel çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Visinya Turgut projesi daireleri ve satışları

Projede 2+1 dubleks ve 3+1 tek kat daireler bulunmaktadır. Tüm daireler geniş ve ferah olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Konut satışları banka kredisi kullanımına uygundur. Ayrıca uygun şartlarda takas imkanı da sunulmaktadır. Bunun dışında daireleri görüntülü arama ile gezme imkanı da sağlanmaktadır.

Visinya Turgut projesindeki 2 oda 1 salon dubleks daireler 194 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dairelerin şu anda fiyatı 2 milyondan başlamaktadır. 3 oda 1 salon bahçeli daireler 3 milyon 500 binden satılmaktadır. 3 oda 1 salon ara katlar 2 milyon 700 binden satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar ve satışlar için 0 (543) 479 31 41 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız