Kategoriler
Proje Haberleri

Vista Kağıthane ödeme planı

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, Lider Grup inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Vista Kağıthane konut projesi, toplam 63 adet daireden meydana geliyor. Projede 2 adet de ticari alan bulunuyor.

Konut projesinde 17 katlı bir blok mevcut durumda bulunuyor. Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 1+1 tipteki daireler 55 metrekare büyüklüğe sahip, projedeki 2+1 tipteki daireler 83 metrekare büyüklüğe sahip ve projedeki 3+1 daireler ise 135 metrekare büyüklüğe sahip durumda olarak tasarlandı.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Vista Kağıthane konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 290 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 390 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor ve konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde banka kredisi kullanarak daire sahibi olabilme imkanı mevcut durumda bulunuyor.

Vista Kağıthane konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Projede kapalı otopark, güvenlik, parti alanı, çocuk oyun alanı, restoran, sauna, spor salonu, açık yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzu gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut durumda.

Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki konut projesinde asansör de bulunuyor. Konut projesinde ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda inşa ediliyor. Proje, Cendere Deresi ile Nurtepe Viyadüğü yolu arasında yer alıyor. Proje, çeşitli hastanelere ve AVM’lere kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor.

Vista Kağıthane konut projesi, Merkez Mahallesi, Bahçe Sk. No: 51, 34406 Kağıthane/İstanbul adresinde inşa ediliyor. Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0532 772 13 35 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.