Kategoriler
Proje Haberleri

Vista Life Hereke satışları başladı

Vista Life Hereke projesi ultra lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Körfez İlçesii’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje AHM Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 34 adet dubleks ve arakat daireler bulunmaktadır.  Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 3 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 34 adet dubleks ve arakat daireler bulunmaktadır.  Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 3 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik kişiye özel butik proje konseptinde 17 ayrı daire tipi seçeneği mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 arakat dairelerin büyüklüğü brüt 86 ile 88 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin arakat dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 116 ile 146 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 182 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; hamam, sauna, kadın ve erkek ayrı fitness salonları, basket sahası ,çocuk oyun parkı, şelale, kamelyalar ve barbekü alanları bulunmaktadır.

Akıllı ev sistemi ve merkezi süpürge sistemi ve ergonomik özel iç mimari uygulamaları yapılmaktadır. Sesli komut ile çalışan akıllı ev sistemine entegre 2 adet asansör, hidrofor, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Panoramik manzara imkanı sunan büyük ısı yalıtımlı pencereler bulunmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulamaları yapılmaktadır. Kiler alanı ve şömine gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Vista Life Hereke konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Körfez İlçesi Agah Ateş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar eşsiz deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Merkezi konumda, Hukuk Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulları, otoban ve hızlı trenin yakınında yer almaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Vista Life Hereke fiyatları ne kadardır?

Vista Life Hereke projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 86-88 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 arakat daireler 625.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dubleks daireler 700.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 100 metrekare olan 3 artı 1 arakat daireler 765.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Brüt 116 ile 146 metrekare arasında olan 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 670.000 TL ile 1.020.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 182 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 2.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 576 48 88 veya 0 (549) 479 39 54 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…