Kategoriler
Proje Haberleri

Vista Premium Apart satışları başladı

Vista Premium Apart konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Çanakkale’nin Merkez İlçesinde yükselen proje Çanakkale Kutlu İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Çanakkale Merkez İlçesi Barbaros Mahallesi üzerindeki 12 bin metrekarelik alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip apart otel ünitesi seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Çanakkale konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireler dikkat çekmektedir. Proje kapsamında yer alan daireler kusursuz boğaz manzarası ile de ilgi çekmektedir.

Konut projesinde hayatınızı kolaylaştıracak market, kafe, restoran, lobi&oda hizmetleri, fitness salonu, kuaför ve kuru temizleme gibi sosyal donatılar yanı başınızda olacaktır. Proje, 232 apart otel ünitesinden meydana gelmektedir. Daireler 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 74 metrekare ile 128 metrekare arasında değişmektedir.

Vista Premium Apart fiyatları ne kadar?

Çanakkale konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

74 metrekare brüt alanlara sahip 2+1 daireler 610 bin TL’den,

128 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 220 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

 Vista Premium Apart nerede yer alıyor?

Konut projesi Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi sınırları içerisinde konumlandırılmıştır. Proje ayrıca Çanakkale Boğazına hakim tepe noktasıyla Çanakkale’de başka bir konumda bulamayacağınız bir manzaraya sahiptir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0507 370 12 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…