Kategoriler
Proje Haberleri

Vista Premium Assos satışları başladı

Vista Premium Assos modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kutlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 28 adet villa modelleri. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 28 adet villa yer almaktadır. Ayrıca bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 194 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca bahçe ve havuz bakımı, temizlik gibi hizmetler sağlanmaktadır. Projede Assos’un tarihi yapısına uyumlu doğal taş tasarımlar yapılmaktadır. Üstelik site içerisindeki ferah yeşil alan büyüleyici  bir etkiye sahiptir. Villaların bahçe katında; salon, mutfak ve banyo bulunmaktadır. Üst katında ise; 3 adet yatak odası, 2 adet banyo, 2 adet balkon ve antre bulunmaktadır.

Vista Premium Assos konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca konutlarda her noktada büyüleyici panoramik deniz manzarasına sahiptir.
Vista Premium Assos projesinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Brüt 194 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 5.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 286 217 36 31 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız...