Kategoriler
Proje Haberleri

Vitalia Narlıdere’de kişiye özel ödeme

İzmir’in Narlıdere ilçesinde, Uzunyayla Group inşaat şirketi imzasıyla hayata geçirilen Vitalia Narlıdere konut projesi, toplam 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

5 blokta 91 konuttan meydana gelen konut projesinde, 16 ticari üniteden oluşan bir de alışveriş merkezi yer alıyor. Yüzde 70’i satılmış durumdaki konut projesinde; 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler bulunuyor. Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki konut projesindeki 2+1 tipteki daireler net 118 metrekare, 3+1 daireler net 120 metrekare, 4+1 tipteki daireler ise net 175 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinin 7 bin 200 metrekaresi yeşil alanlara ayrıldı.

Vitalia Narlıdere projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları 1 milyon lira ila 3 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Konut projesinde kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuklar için oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, tenis kortu, açık otopark, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Asansörlü ve jeneratörlü konut projesinde, intercom sistemi bulunuyor. Isıtma sistemi olarak merkezi sistemin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde, ısı pay ölçer de yer alıyor. Konut projesi; buzdolabı, fırın ve ocak seti ile birlikte teslim ediliyor.

Deniz manzaralı konut projesinde, akıllı ev sistemleri bulunuyor. Konut projesinde teras ve balkon da mevcut durumda.

Vitalia Narlıdere projesi nerede yükseliyor?

İzmir’in en yeşil ve huzur dolu yerlerinden Narlıdere’de hayata geçirilen Vitalia Narlıdere konut projesi, İzmir Körfezi’ne hakim bir noktada yükseliyor.

Konut projesi, İkinci İnönü Mah. Musa Anter Sok. No: 43 Narlıdere/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0232 239 80 03 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.