Kategoriler
Teknoloji

Vivo Y35 incelemesi, özellikleri ve fiyatları

Yeni çıkan telefon modeli Vivo Y35 incelemesi özellikleri açıklanmıştır. Telefonun ekranı 6.58 inç boyutunda ve 1080×2408 piksel çözünürlüğe sahiptir. Kamera çözünürlüğü 50 MP olan telefonun ön belleği (RAM) 8 GB, dahili hafızası ise 256 GB tır. Telefon, Qualcomm Snapdragon 680 (SM6225) işlemci (chipset) ile çalışmaktadır.

Vivo Y35 kablosuz şarj özelliği yok

Batarya gücü 5000 mAh olan telefon, IPS LCD ekran teknolojisine sahip ve USB Type-C ile şarj edilebilmektedir. Ayrıca hızlı şarj özelliği olup, kablosuz şarj özellikleri bulunmamaktadır. Optik görüntü sabitleme özelliği de olan telefonun video kayıt çözünürlüğü 1080p (Full HD) ve video FPS değeri 30 fps dir.

Telefonun ikinci arka kamera çözünürlüğü 8 MP, üçüncü arka kamera çözünürlüğü 2 MP ve ön kamera çözünürlüğü 16 MP dir. 4.5G desteği bulunan telefonun 5G desteği, NFC desteği, suya dayanıklılık özelliği bulunmamaktadır. Ayrıca parmak izi okuma özelliği de olan telefon tek hat desteği ile piyasaya sunulmaktadır.

Cep telefonunun fiyatları belli oldu

Söz konusu telefonun fiyatları ise belli olmuştur. Bu kapsamda bakıldığında cep telefonu 8 bin 799 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Telefonda bluetooth, ve wi-fi desteği de bulunmaktadır.

Diğer gündem haberleri için tıklayınız