Kategoriler
Proje Haberleri

Viza Park 2 Ocak 2022’de teslime hazırlanıyor

Viza Park 2 konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Kayseri’nin Melikgazi İlçesinde yükselen Viza Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Melikgazi İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Viza Park 2 daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Dairelerde merkezi ısınma, ebeveyn banyosu, geniş iki balkon, vestiyer, giyinme bölümü gibi donanımlar yer almaktadır.

Kayseri Melikgazi konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 210 metrekaredir. Proje toplam 14 daire ve ticari birimlerden meydana gelmektedir.

Viza Park 2 konumu ve fiyatları hakkında

Viza Park 2 konut projesi, Kayseri’nin hareketli noktalarından biri olan Sivas Caddesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje Çifte Kümbet’i 200 metre geçince, Yıldızevler tramvay durağına 50 metre uzaklıktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

210 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler ise 1 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin 2022 Ocak ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0352 231 92 90 ve 0532 447 56 62 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…