Kategoriler
Proje Haberleri

Vizyon Kule yüzde 0.89 faiz oranlı satışlar devam ediyor

Vizyon Kule Ankara Sincan’da yer alan bir projedir. MÇ Yatırım A.Ş tarafından hayata geçirilen projede farklı büyüklükte daireler yer almaktadır. Satışları devam eden daireler hakkında bilgiler, özellikleri, satışları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Vizyon Kule Ankara toplam 15.500 metrekare inşaat alanına sahiptir. Bu alanda 17 katlı bir adet kule şeklinde blok bulunmaktadır. Blokta toplam 76 adet daire bulunmaktadır. Dairelerden 40 adedi 2+1, 31 adedi 3+1 ve 15 adedi 4+1 olarak hazır bulunmaktadır. Dairelerin hepsinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar hem yaz hem kış mevsimine uygun olarak tasarlanmaktadır. Konutlarda salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Ortak kullanım banyosuna ek olarak ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içindedir. Yatak odasında banyoya ek olarak giyinme odası da vardır. Genişliklerine göre çamaşır odası ve vestiyer de vardır. 2+1 daireler 110 metrekare, 3+1 daire 134 metrekare ve 4+1 daireler 161 metrekaredir. Binada hem ısı hem ses yalıtımı vardır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Elektrik kesintileri için özel jeneratör bulunmaktadır.

Vizyon Kule projesinde araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Sitede çocukların oyun oynaması için çocuk oyun parkı vardır. Spor yapmak için basketbol sahası, voleybol sahası, yürüyüş yolu ve bisiklet parkuru bulunmaktadır. Bu alanların yakınlarında dinlenmek ve manzara izlemek için özel kamelyalar bulunmaktadır. Proje konum olarak okul, market, cami, pazar, otobüs durağına yakındır.

Vizyon Kule satışları

Projede 3+1 dairelerin satışları devam etmektedir. Daireler krediye uygun olarak satılmaktadır. Dairelerin satışlarında 0,89 faizli kredi kullanma imkanı vardır. Brüt 153, net 135 metrekare büyüklüğündeki 3 oda 1 salon daireler şu anda 1 milyon 875 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin satışlarında sağlanan avantajlar ve güncel fiyatları firmanın kendisinden öğrenebilirsiniz. Vizyon Kule Sincan projesi hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 177 58 15 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan ek olarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız