Kategoriler
Proje Haberleri

Vona Yalı Villaları satışları başladı

Vona Yalı Villaları projesi modern mimarisi ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Günhan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 8 adet deniz manzaralı villalar bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 8 adet deniz manzaralı villalar bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 260 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villaların net büyüklüğü 220 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Vilalarda 2 adet banyo yer almaktadır. Banyoların içerisinde ise Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır.

Vona Yalı Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ordu’nun Altınordu İlçesi Kumbaşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz ve doğa manzarasına sahip ferah bir yaşam alanı sunmaktadır. Konumu itirabiyle şehrin içinde denize 10 adım mesafede yer almaktadır.

Vona Yalı Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 260 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 4.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (452) 888 85 88 veya 0 (532) 397 87 09 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…