Kategoriler
Proje Haberleri

Vonsteel Concept 12 oturuma hazır fırsatıyla satışta

Bursa konut projesi Vonsteel Group firması tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Hasanağa Mahallesi’nde yer almaktadır. Vonsteel Concept 12 projesinde oturuma hazır dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire fiyatları ne kadar? Ödeme seçenekleri neler, konut tipleri neler, proje nerede yer almaktadır? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi 10 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilmiştir. Projede toplam 5 konut bloğundan meydana gelmektedir. Nilüfer konut projesinde toplam 136 adet daire yer almaktadır. Dairelerin dışında ayrıca proje içerisinde 28 adet ticari ünite yer almaktadır.

Konut projesinde 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 tip daire seçeneklerinden meydana gelmektedir. Projede beş farklı 2+1 dubleks daire yer alırken 3+1 daireler ise tek tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca 2+1 tip daireler brüt 137.67 metrekare olarak projelendirilmiştir.

Bursa konut projesinde yer alan 2+1 dubleks dairelerin alanları brüt 161.99 metrekare,  142.86 metrekare, 136.94 metrekare, 156.67 metrekare ve 137.67 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Tek tip olarak tasarlanan 3+1 tip normal daireler ise brüt 146.22 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Vonsteel Concept 12 fiyatları ne kadar?

Teslimlerin başladığı konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları, konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda bakıldığında projede yer alan satılık daire fiyatları 849 bin TL’den başlamaktadır.

137 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 849 bin TL’den başlamaktadır.

Projedeki brüt 147 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 150 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için proje krediye uygundur.

Vonsteel Concept 12 projesinde 7/24 güvenlik, kapalı yüzme havuzu, vitamin bar, giyinme odaları ve duşlar mevcuttur. Ayrıca Spa, fitness center, açık çocuk oyun alanı, kapalı çocuk oyun alanı gibi alanlar da bulunmaktadır. Bunların yanı sıra ayrıca kapalı oyun alanı, toplantı salonu, açık otopark, kapalı otopark, sauna da mevcuttur.

Vonsteel Concept 12 nerede yer alıyor?

Konut projesi Balkan Mahallesi, Yeni Toki Karşısı, Hasanağa Nilüfer / Bursa adresinde yer almaktadır. Proje Bursa-İzmir Karayoluna 3 kilometre, Bursa şehir merkezine 9 kilometre mesafede yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Uludağ Üniversitesi’ne 7 kilometre, Hasanağa Sanayi Sitesi’ne ise 5 kilometre mesafede bulunmaktadır.

Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 0224 253 60 06 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…