Kategoriler
Proje Haberleri

Vonsteel Gümüştepe 4 lansmana özel fırsatlarla satışta

Vonsteel Gümüştepe 4 villa projesinde lansman dönemine özel fırsatlarla satışlar başlamıştır. Villa projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Gümüştepe Mahallesi’nde yer almaktadır. Bursa villa projesi Vonsteel Group firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje hakkında deha detaylı bilgi haberimizin devamında yer almaktadır.

Projenin özellikleri neler?

Gümüştepe villa projesi Gümüştepe Mahallesi’nde yer alan 2 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 2 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde kişiye özel 500 metrekare kullanım alanlarına sahip 4 villa yer almaktadır. Ayrıca projede yer alan villalar 4+1 tipinde tasarlanmıştır. 4+1 tip villalar bahçe teraslı olup her villaya özel açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Yüzme havuzları etrafında ise güneşlenme alanları yer almaktadır.

Bursa villa projesinde peyzaj alanları, her odaya özel duş alanları, giyinme odaları yer almaktadır. Ayrıca vestiyer alanı, rüzgarlık, işlik, kış bahçesi, balkon (teras) gibi alanlar yer almaktadır. Güvenlik olarak ise site girişinde güvenlik yer almaktadır. Tüm villalar akıllı ev sistemi ile donatılmıştır. Ve ayrıca ısı yalıtımı, ses yalıtımı, uydu sistemi, açık otopark gibi alanlar da projede mevcuttur.

Vonsteel Gümüştepe 4 fiyatları ne kadar?

Bursa villa projesinde satılık villa fiyatları 16 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır. 440 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip villalar 16 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.  Ayrıca Vonsteel Gümüştepe 8 projesi de satışa sunulmuştur. Nilüfer Gümüştepe 8 projesinde brüt 315 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip villaların fiyatları 18 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0534 601 72 80 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer projelere de göz atmak için tıklayınız…