Kategoriler
Proje Haberleri

Vonsteel Mimosa lansmana özel fiyatlarla satışta

Vonsteel Mimosa projesi Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde en prestijli konut projesi olarak nitelikli bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Bahsi geçen proje Vonsteel Group tarafından hayata geçirilmektedir. 14.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 10 blok ve 180 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Vonsteel Group güvencesiyle tasarlanan proje 14.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 6 katlı 10 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 180 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bununla birlikte kişiye özel kullanıma sahip bahçe kat dairelerde oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 192 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 239 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır.   Site ve blok girişlerinde şifreli ve/veya manyetik anahtarlı giriş sistemi uygulanacaktır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik siteye araç girişinde güvenlik amaçlı plaka tanıma sistemi uygulanacaktır.

Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, basketbol, futbol ve tenis oyun alanlar, bahçe düzenlemesi ve kamelyalar, fitness center, giyinme odaları ve duşlar, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, bilardo salonu, masa tenisi ve langırt oyun alanı bulunmaktadır. Sosyal alanda güneş enerjisi sistemi ile site giderlerine destek sağlaması hedeflenmiştir. Ayrıca gri su ile yağmur sularından filtre edilen temiz su bahçe sulamada kullanılacaktır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. MDF mutfak dolapları, dörtlü ankastre mutfak seti, dekoratif aynalı vestiyer dolabı, gömme rezervuarlar, birinci sınıf duşakabin, klima altyapısı, asma tavan ve ışık bantları gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Vonsteel Mimosa konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Balkan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bölgenin en değerli lokasyonunda yükselen projede konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Vonsteel Mimosa fiyatları ne kadar?

Vonsteel Mimosa projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 192 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.275.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 239 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.575.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (534) 601 72 80 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…