Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Vulture Time satışları başladı

Vulture Time, Manisa Akhisar bölgesinde yer almaktadır. Projenin yapımcı firması Akbaba İnşaat’tır. Tamamı akıllı dairelerden oluşan proje bölgenin en prestijli projelerinden birisidir. Satışları başlayan dairelerin genel özellikleri, konumu ve fiyatları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Vulture Time, 2100 metrekare alan üzerinde inşa edilmektedir. 2 blok şeklinde yükselen projede toplam 48 adet daire bulunmaktadır. Daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Bina deprem yönetmeliğine uygundur. Özel dekorasyon ve ışıklı tasarımlar mevcuttur. Led spot aydınlatma ile daha modern bir görüntü elde edilmiştir. Dairelerin her birinde iki adet balkon yer almaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış günleri oturmak mümkündür. İki tip dairede de iki adet banyo bulunmaktadır. Bu dairelerden birisi ortak kullanım, diğeri ebeveyn kullanımı içindir. Mutfak salon ile ayrı şekilde hazırlanmıştır. Mutfaklarda davlumbaz ve fırın hazır olarak bulunmaktadır. Daire girişlerinde vestiyer de yer almaktadır. Salon ve odalarda parke kaplıdır. Hol ve mutfakta ise granit zemin uygulaması yapılmıştır. Pencereler çift camdır. Bu özelliğinden dolayı hem ısı hem ses yalıtımı sağlamaktadır.

Vulture Time dairelerinde ısıtma yerden ısıtma ile sağlanmaktadır. Dairelerde kombi hazır olarak yer almaktadır. Yazın ise serinlemek için klimalar mevcuttur. İniş çıkış için asansör bulunmaktadır. Görüntülü dia fon sayesinde dairelerden ihtiyaç anında çok sayıda bildirim gönderilebilmektedir. Araç parkı için kapalı otopark bulunmaktadır.

Vulture Time daire konumları ve satışları

Proje merkezi konumda yer almaktadır. İlkokul, ortaokul, lise, hastane, sağlık ocağı, semt pazarı, market, kamu kurum ve kuruluşlarına yakın mesafededir. Daha uzak mesafelere gitmek içinse ulaşım ağları mevcuttur. Okul ya da iş yerlerine gidiş gelişte büyük kolaylık sağlamaktadır. Daireler hem oturmalık, hem yatırımlık olarak değerlendirilmektedir.

Vulture Time daireleri 2023 yılı Şubat ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. 2 oda 1 salon olan daireler brüt 109, net 101 metrekare büyüklüğündedir. 1 milyon 450 binden başlayan fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Ayrıca 3 oda 1 salon olan daireler brüt 138, net 128 metrekare büyüklüğündedir. Şu anda 1 milyon 850 binden başlayan fiyatları bulunmaktadır. Daireler hakkında ek olarak bilgi almak için 0 (538) 250 66 66 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız