Kategoriler
Proje Haberleri

Waw 480 Kırıkkale satışları devam ediyor

Waw 480 Kırıkkale kalabalık aileler tarafından en çok tercih edilen ve kira getirisi yüksek olan lüks bir konut projesidir. Projenin konumu Kırıkkale’nin Yahşihan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Waw Grup İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 8 blok ve toplam 480 adet daire bulunmaktadır. Bununla birlikte projede ticari de yer almaktadır. Daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Waw Grup İnşaat A.Ş. imzası taşıyan projede 8 blok ve toplam 480 adet daire yer almaktadır. Üstelik projede ticari ünitelere de yer verilmiştir. Daireler ise 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 225 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 163 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Projenin 42.000 metrekaresi yeşil alanlara ayrılmıştır. Zengin sosyal donatılara sahip projede peyzaj alanları ile  birlikte doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunulmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, kafe, sinema, futbol sahası, masa tenisi, bilardo ve kamelyalar bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Waw 480 Kırıkkale konumu hakkında

Proje, Kırıkkale’nin Yahşihan İlçesi Erenler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje kafe, restoran, alışveriş seçenekleri, eğitim ve sağlık kurumları gibi bölgelere yakın konumdadır. Ayrıca Kırıkkale İhtisas Hastanesi’ne 300 metre, Kırıkkale Podium AVM’ye 400 metre uzaklıktadır. Bununla birlikte çevre yoluna ve Kırıkkale Otogarı’na 500 metre uzaklıktadır. Yavuz Selim İlkokulu’na 1,4 kilometre mesafede yer almaktadır.

Waw 480 Kırıkkale fiyatları ne kadar?

Waw 480 Kırıkkale projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik firma tarafından taksitlendirme kampanyaları da sunulmaktadır. Söz konusu projede kira getirisi sağlamak isteyen yatırımcılar için oldukça uygun yapıdadır.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 444 19 26 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…