Kategoriler
Proje Haberleri

Well City Esenkent kişiye özel ödeme planı

Well City Esenkent projesi İntek firması tarafından hayata geçirilmektedir.  Konut projesi, İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Esenkent Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca projede yeni bir kampanya başlamıştır. Projenin özellikleri ve kampanyanın detaylarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi 3 bin 333 metrekare büyüklüğündeki arsa arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 3 bin 333 metrekarelik arsa üzerinde ise 10 katlı iki adet konut bloğu  yer almaktadır. İki adet konut bloğunda toplam 100 adet daireye yer verilmektedir.

Esenkent konut projesinde daireler tek tip olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu daire tipleri ise 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin alanları ise brüt 120 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Konut projesindeki 2+1 daireler ada ve deniz manzarasına sahiptir. Ayrıca bu 2+1 tip daireler kapalı mutfaklı olacak şekilde projelendirilmiştir.

Konut projesinde dairelerin dışında ayrıca lobi, toplantı salonu, 24 saat güvenlik mevcuttur. Ayrıca konut projesi içerisinde peyzaj alanları, çocuk oyun alanı ve spor salonu yer almaktadır.

Well City Esenkent fiyatları ne kadar?

Konut projesinde satılık dairelerin fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları şöyledir.

120 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 7 milyon TL’den başlamaktadır.

Ayrıca bankasız, ön satış protokolüyle satın alma imkanı sunulmaktadır. Bununla birlikte ayrıca kişiye özel ödeme planı imkanı da sunulmaktadır.

Well City Esenkent projesinin 2024 yılı Eylül ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Well City Esenkent nerede yer almaktadır?

Esenkent konut projesi Piazza ve Ritm Alışveriş Merkezlerinin karşısında yer almaktadır. Ayrıca Kartal Anadolu Adliyesi’ne, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne de yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ulaşım açısından toplu ulaşıma kanın bir konumdadır. Ayrıca Esenkent Metro durağına ise yürüme mesafesinde yer almaktadır. Proje hakkında daha detaylı bilgi için 0 216 496 07 14-15-18 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…..