Kategoriler
Proje Haberleri

Westion Bursa daire satışları devam ediyor

Westion Bursa projesi tüm ayrıntıları ile modern mimari yaşam ve kişiye özel nitelikli fırsatlar sağlamaktadır. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje NGYO Konut Market tarafından hayata geçirilmektedir. 5.080 metrekarelik arsa üzerinde 45 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 standart daireler ile 4 artı 1 dubleks daire tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bulunduğu bölgenin en prestijli konumunda yükselen proje 5.080 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 45 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 standart daireler ile 4 artı 1 dubleks daire tiplerinden oluşmaktadır. Bununla birlikte kişiye özel kullanımına sahip bahçe kat daireleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 standart dairelerin büyüklüğü brüt 124 ile 125 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 96 ile 98 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, sosyal tesis ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Westion Bursa konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Kızılcıklı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Söz konusu proje bulunduğu bölgenin en değerli lokasyonların birinde yükselmektedir. Üstelik alışveriş merkezi, semt pazarı, sağlık ocağı ve okullar 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Westion Bursa projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 124 ile 125 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL ile 1.750.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 443 00 59 veya 0 (530) 994 16 66 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…