Kategoriler
Proje Haberleri

White Palace Araklı son daireleri satışta

Trabzon İli, Araklı İlçesi, Hürriyet Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Asil Yapı İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. White Palace Araklı konut projesinde inşaat çalışmaları bitmiş olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışı devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Araklı konut projesi Hürriyet Mahallesi’nde yer alan arazi alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi iki konut bloğundan meydana gelen bir residense projedir. Konut projesi sakin ve huzurlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında yer alan dairelerde vestiyer, ebeveyn banyosu, gömme dolap, klima, görüntülü diafon, ankastre set gibi olanaklar bulunmaktadır. Ayrıca bütün zeminler yerden ısıtmalıdır.

Proje kapsamında açık/kapalı otopark, çocuk oyun alanı, güvenlik, su deposu, jeneratör, hidrofor gibi alanlar da yer almaktadır. White Palace Araklı konut projesinde inşaat bitmiş olup, iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 106 metrekare ile 205 metrekare arasında değişmektedir. Daireler deniz manzarasına sahiptir.

White Palace Araklı daire fiyatları ne kadar?

Araklı konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu katlara göre değişiklik gösterebilmektedir. Proje kapsamında sınırlı sayıda dairelerin satışları devam etmektedir. Şu anda satışları devam eden;

106 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 675 bin TL,

Brüt 205 metrekare 4+1 tip daireler ise 1 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda son dairelerin satışları devam etmekte olup daireler krediye uygundur.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Araklı, Hürriyet Mahallesi üzerinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda ulaşım akslarına, sağlık kurumlarına, üniversiteye, alışveriş merkezlerine yürüme mesafededir.

White Palace Araklı projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0553 170 89 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…