Kategoriler
Proje Haberleri

Wind Göksu satışları devam ediyor

Wind Göksu projesi ayrıcalıklı özellikleri ile bütün isteklere cevap verecek nitelikte tasarlanmıştır. Ata Yıldız Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer almaktadır. 6.461 metrekarelik alan üzerinde 159 adet daire ve 6 adet ticari ünite bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ata Yıldız Grup İnşaat güvencesi ile yükselen proje 6.461 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 159 adet daire ve 6 adet mağaza yer almaktadır. Ayrıca söz konusu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 57 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 42 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 77 metrekare olmaktadır.  Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı, kreş ve spor alanı yer almaktadır.

Blokta 4 adet asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. 2 artı 1 dairelerin içerisinde ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Üstelik banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Çamaşır odası ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Wind Göksu konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Yeni Batı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Metro istasyonuna 800 metre, Göksu Parkı’na 1000 metrelik mesafededir. Bununla birlikte İstanbul yoluna 500 metre, Eryaman Hastanesi’ne 2500 metre uzaklıktadır.

Wind Göksu fiyatları ne kadardır?

Wind Göksu projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 57 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.199.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.639.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (312) 280 56 56 veya 0 (542) 177 01 03 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…