Kategoriler
Proje Haberleri

Wox Yalıkavak 2024 yılı Mart ayında teslim

Wox Yalıkavak projesi Muğla İli, Bodrum İlçesinin en lüks villa projelerinden biri olarak inşa edilmektedir. Villa projesi 2024 yılının ilk çeyreğinde sahiplerine teslim edilmeye hazırlanmaktadır. Bodrum villa projesi Amerika’da tasarlanmıştır ve ayrıca Amerikan mimarisinin ihtişamını yansıtmaktadır. Ayrıca proje, her biri birbirinden farklı butik dizayna sahip 10 adet villadan oluşmaktadır.

Yalıkavak Koyu manzaralı villalar

Bodrum villa projesi, Yalıkavak Koyu’na çepeçevre hakim konumuyla dikkat çekmektedir. Ayrıca bu villa projesi 5 farklı tipte villa seçeneğinden meydana gelmektedir. Yalıkavak villa projesi, arazinin topoğrafik yapısına göre özel olarak dizayn edilmiştir. Ahşap, taş ve metal gibi farklı malzemelerle dinamik bir mimari anlayış tercih edilmiştir.

Bodrum villa projesinin öne çıkan özelliklerinden biri, her villanın flat özellikte tasarlanmasıdır. Amerikan malikane konseptinin ayrılmaz bir parçası olan flat daireler, farklı büyüklüklere ve özelliklere sahiptir. Flat daireler, büyüleyici Yalıkavak manzarasını sahiptir. Ayrıca söz konusu bu villa projesi Wox World Projects firması tarafından hayata geçirilmektedir.

Wox Yalıkavak nerede yer almaktadır?

Projede yer alan villalar 1 ve 2 katlı flat özellikli villalardan meydana gelmektedir. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projenin 2024 yılı Mart ayında tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.  Ayrıca villa projesinin satış ofisi Geriş Mahallesi, 6025. Sokak, No: 26 Yalıkavak Bodrum / Muğla adresinde yer almaktadır. Yalıkavak Marina’ya 2 dakika mesafede yer almaktadır.

Proje künyesi

Daire tipleri: villa
Villa sayısı: 10
Teslim tarihi: 2024 yılı 1. çeyreği
Kat sayısı: 1 ve 2
Proje adresi: Yalıkavak Bodrum / Muğla

Proje hakkında daha detaylı bilgi için 0850 762 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…