Kategoriler
Proje Haberleri

Yakamoz Evleri Zeytin satışları devam ediyor

Yakamoz Evleri Zeytin projesi modern mimari yapısı ve geniş özellikleri ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Aydın’ın Didim İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Demirbaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 6.073 metrekare üzerine tamamı deniz manzaralı 48 adet ultra lüks kat dubleksleri ve daireler bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 dubleks ve 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

6.073 metrekare üzerine tamamı deniz manzaralı 48 adet ultra lüks kat dubleksleri ve daireler bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 dubleks ve 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 75 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ​300 metrekarelik açık yüzme havuzu, barbekü alanı, çocuk oyun parkı, spor alanı ve geniş peyzaj alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra engelliye uygun araç park yeri, rampa ve park bulunmaktadır. Projedeki konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Yakamoz Evleri Zeytin nerede yer alıyor?

Proje, Aydın’ın Didim İlçesi Albük Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa ve havuz manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, semt pazarı, sağlık ocağı, cami ve okullar bulunmaktadır. Dolmuş durakları yakın mesafede yer almaktadır. Üstelik şehir merkezine ve plaja araç servisi mevcuttur.

Yakamoz Evleri Zeytin fiyatları ne kadar?

Yakamoz Evleri Zeytin projesinde brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatları 1 milyon 099 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 749 86 17 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…