Kategoriler
Proje Haberleri

Yakapark projesi teslim tarihi

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Kartal ilçesinde, Y. Gülhan İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Yakapark konut projesi, 6 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Toplam 166 adet daireden oluşan konut projesinde; 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte, 4+2 tipte ve 3+2 tipte konutlar yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 86 metrekare ila 298 metrekare arasında bulunuyor.

Projenin Ekim 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği tahmin ediliyor.

Yakapark konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler, 365 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projedeki 3+1 tipteki daireler 583 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Konut projesindeki 4+1 tipteki konutlar 940 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve projedeki 4+2 konutlar ise 1 milyon TL ila 1 milyon 400 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede yüzde 30 peşinat vererek kalan konut bedelini vade farksız 60 ay taksit yapabilmek mümkün. Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinden faydalanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Yakapark konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, kreş, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, merkezi uydu sistemi, süs havuzu, vitamin bar, masa tenisi ve bilardo gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut.

Asansörlü konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor. Proje, şık tasarımıyla ilgi görüyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Yüksek katlarından deniz görülebilen konut projesi, oldukça merkezi bir yerde inşa ediliyor. Konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da kolayca ulaşılabilen bir yerde.

Yakapark konut projesi, Yakacık Yeni Mahallesi, Kartal/İstanbul adresinde yükseliyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 0216 451 14 14 numaralı telefonu arayarak ulaşılabiliyor.