Kategoriler
Proje Haberleri

Yakut Premium Kayseri’de yükseliyor

Yakut Premium projesi eşsiz şehir manzarası ve önü komple yeşil alana sahip konumu ile sahiplerini beklemektedir. Konut projesi konum olarak Kayseri İli, Kocasinan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ersu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu konut projesi içerisinde tek blokta yaklaşık 39 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ersu İnşaat imzası taşıyan projede 13 katlı tek konut bloğu yükselmektedir. Her katta 3 daire bulunmak üzere yaklaşık olarak toplam 39 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler ise 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 225 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 175 metrekare olmaktadır. Henüz yapım aşamasında olan proje deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedir.

Konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. 5 artı 1 dairelerin içerisinde 4 adet banyo, 4 adet tuvalet ve 4 adet lavabo bulunmaktadır. Her odası suit oda konforunda olan projede özel bölümlü giyinme odası yer almaktadır.

Yakut Premium konumu hakkında

Kayseri konut projesi, Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Yakut Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik proje Kayseri’nin incisi olan Erciyes manzarasına sahiptir. Projenin önü komple park ve yeşil alanlardan oluşmaktadır.

Yakut Premium fiyatları ne kadar?

Yakut Premium projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunulmaktadır. Brüt 225 metrekare olan 5 artı 1 dairelerin fiyatı 3 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır. Konut fiyatları 3 milyon 500 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi 30 Haziran 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(352) 420 11 11 veya 0(530) 404 12 50 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…