Kategoriler
Proje Haberleri

Yalova Konfor Konakları 3. etap satışları başladı

Yalova Konfor Konakları Yalova Çiftlikköy’de yer almaktadır. Birinci ve ikinci etaplarında kısa sürede satışların tamamladığı projede 3. etap satışları başladı. Kargrup İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin detayları, dairelerin özellikleri ve satışları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Yalova Konfor Konakları hem daire, hem dükkanlardan oluşmaktadır. Projede 4 adet dükkan, 21 adet daire bulunmaktadır. Proje dört katlı bir binadan oluşmaktadır. Alt katta dükkanlar, üst katta daireler bulunmaktadır. Daireler 2+1 ve 3+1 olarak hazır bulunmaktadır. Bütün dairelerde ortak kullanım banyosu dışında ebeveyn odası da vardır. Dairelerin her birinden balkon mevcuttur. Balkonlarda hem yaz aylarında hem de kış aylarında oturmak mümkündür. Banyolarda duş kabini, mutfaklarda ankastre set hazır olarak yer almaktadır. Dairelerin iç kapıları Amerikan kapı, dış kapıları ise birinci sınıf kalitede çelik kapıdır. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi yer almaktadır. Kışın ısınma doğalgaz kombilidir. Mutfakta da ayrıca mutfak doğalgazı vardır. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır.

Yalova Konfor Konakları araç parkı için hem açık hem kapalı otopark mevcuttur. Binalarda ısı ve ses yalıtımı vardır. Site güvenliği için 7/24 kameralı güvenlik sistemi bulunmaktadır.

Yalova Konfor Konakları konum özellikleri

Proje merkezi bir konumda yer almaktadır. Bu nedenle önemli pek  çok yere yakındır. Şehir merkezi, okul, alışveriş merkezi, market, eczane, hastane, cami, manav, park, belediye ve spor salonuna yakındır. Uzak yerlere ulaşımda da avantajlı bir konumdadır. Anayol, TEM, E-5 ve caddeye yakındır. Minibüs, dolmuş, otobüs duraklarına yakındır. Bu nedenle hem özel araç ile hem de toplu taşıma araçları ile istenilen yere gitmek mümkündür.

Yalova Konfor Konakları 3. etap satışlarında 2+1 ve 3+1 daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin satışlarında uygun koşullarda takas imkanı bulunmaktadır. Ayrıca daireleri gezmek için görüntülü arama ile inceleme imkanı sunulmaktadır. Dairelerde 2 oda 1 salon olanları brüt 110, net 90 metrekare büyüklüğündedir. Şu anda 1 milyon 50 binden başlamaktadır. 3 oda 1 salon olan daireler brüt 190, net 165 metrekare büyüklüğündedir. Şu anda satış fiyatları 3 milyon 800 binden başlamaktadır. Dairelerin satışları için 0 (536) 525 99 61 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız